Шен пуер - різновид китайського чаю пуер, званий також зеленим або сирим пуером. Його ферментація протікає за участю грибів і здійснюється за традиційною, вивіреною роками технологією. Для шен пуера характерний відносно світлий чайний настій з властивими фруктовими і пряними нотами. Міцний смак бадь..
Пуер в мандарині 2 шт. (Вага 50-60 грам). Чорний чай пуер, спресований і поміщений в сушений мандарин. При заварюванні дає винятковий чайно-мандариновий смак з ароматом цитрусів. Для заварювання цього чаю відколи шматочок пуеру і заварюйте його окропом і настояти 5 хвилин...
Якісний Юньнаньський Пуер загорнутий у фольгу вагою приблизно 8 грамів. Виготовлений за технологією ШЕН із великим вмістом молодого листя й чайних нирок. Має м'який освіжний смак. Ідеальний для заварювання в чайниках об'ємом 400-500 мл...
Пуєр пресований в кубіки по 6г / Puer the pressed block 6-8г. В упаковці 10 шт. Якісний Пуєр спресований у формі кубика вагою близько 6-8 грам, має багатий деревний смак і ароматом. Ідеальний для заварювання в чайниках обсягом 200-300 мл. Витримка від 5-х років...
Склад: пресований червоний китайський чай дян-хун туо-ча з пелюстками трояндою. Має насичений смак з солодкими нотами та легкою терпкістю. Приємний аромат троянди...
Червоний чай Пянкий Аромат 100г – пресований чудовий та ароматний напій . Сировина збирається високо в горах, на плантаціях у провінції Юньнань. Виготовляється Аромат сонця на знаменитій фабриці HeChangXuan...
Класичний Шу Пуер - міцний і витриманий чорний китайський напій для щоденного чаювання. Шу Пуер відноситься до постферментованих чаїв, які пройшли процес окислення на всі 100%. Висушений лист скручується особливим чином, має однорідну текстуру та колір. Пуер має приємний і глибокий смак, поєдна..
Пуер вишня - чорний китайський Пу Ер з листочками, плодами вишні з кісточкою та ароматизатором «Вишні з кісточкою» . Має насичений смак та ніжний аромат вишні. Чайний настій з властивими фруктовими і пряними нотами. Міцний смак бадьорить і пробуджує...
Шен Пуер високого класу з листя старих чайних дерев у Цихуанбанна, провінція Юннань. Природна ферментація в унікальних умовах родового регіону зробила цей унікальний пуер королем серед шен пуерів. Технологія виробництва цього чаю налічує близько 2000 років: ручний збір і плетіння, обсмажування на др..
Пу Ер Туо Ча – класичний китайський пуер, виготовлений за технологією Шу у провінції Юннань. Свою назву Туо Ча отримав завдяки формі гнізда, яку надають листям після обробки...
Шу пуер 100 г «Золотий бутон» вироблений чайною фабрикою в місті Куньмін, провінції Юньнань під маркою Юньсян. Чай виготовлений у 2019 році з урожаю, зібраного у 2009 році та спресований в млинець вагою 100 грамів...
Бінг Ча Шу Пуер чорний 100г / Bing Cha 100Пуер у формі млинця. Виготовлений за технологією з великим вмістом молодих чайного листя і бруньок, які роблять його загальний тон світло-зеленим. Пуер - пост-ферментований чай, який пройшов глибоку (традиційну або прискорену ферментацію), щ..