Прекрасне доповнення до вашого чаю. Бадьорить і покращує працездатність. Допомагає боротися із втомою і стресами, покращує пам'ять, концентрацію. Нормалізує травлення і допомагає схуднути. ..
Календула має протизапальну та спазмолітичну властивості та з успіхом застосовується в лікуванні запалення й невеликих виразок у порожнині рота та горлі. Календула також застосовується для поліпшення травлення. Календула допомагає новонародженим у разі подразнення шкіри від пелюшок і себоррейного де..
Квітки незабудки можна заварювати як окремий напій або використовувати в якості добавки, відмінно поєднується з зеленими чаями доповнюючи їх своїм тонким квітковим ароматом. Ніжний квітковий чай з тонким ароматом, природний енергетик. У ній міститься корисна кислота - танін,який аряджає силами, тоні..
Улюблений китайський чай або добавка до чаю. Додасть будь-якого чаю квітково-трав'янистий аромат і солодкуватий смак. Служить профілактикою багатьох хвороб і допомагає зміцнити здоров'я. Заряджає силами, знімає втому, покращує настрій. Лікувальний ефект: виводить токсини і шлаки, нормалізує тиск, тр..
Мальва Мавританська - незвичайний сорт мальви лісової з унікальним, неповторним забарвленням. Це велична, струнка рослина з дуже великими квітками бордово-фіолетового забарвлення з темнішими штрихами і смужками, зібраними в гігантські суцвіття - витягнуті кисті. Чай з квітками мальви корисний, перш ..
Ромашковий чай — один з найпопулярніших трав'яних чаїв, для заварювання якого використовуються квіти ромашки та інші трави, квіти, іноді навіть спеції. Суцвіття часто використовуються в медицині, косметології, та й смак у ромашкового чаю оригінальний — легкий, квітковий, освіжаючий і розслабляючий о..
Бутони можна заварювати як квітковий чай чи додавати до будь-якого різновиду чаю. Смак та аромат напою, а також колір настою стає яскравіше з кожним наступним заварюванням.Чай з троянди майже не має протипоказань (окрім індивідуальної непереносимості), зате гарантує безліч бонусів для здоров’я: покр..
Продукт застосовується як прянощі для багатьох страв європейської кухні. Для неї характерний кисло-солодкий смак з легкою гіркуватістю. Цедра апельсину - справжнє джерело корисних речовин. У ній міститься велика кількість незамінних для людського організму мікроелементів, таких як натрій, калій і фо..
У цедрі лимона міститься вітамін С (тут його навіть більше, ніж в самому плоді), тому, якщо використовувати цей продукт в їжі регулярно, то у вас підніметься імунітет. Вона знижує холестерин, завдяки чому серце працює краще. Крім того, лимонна цедра запобігає виникненню діабету і нормалізує артеріал..